Division Nordland


Inget köptvång!
Ingen medlemsavgift!

Pennan & Svärdet drivs av ett antal entusiaster för att öka tillgången på militaria och militärhistoria inom alla ämnesområden. Vår ambition är att göra och hålla militärhistorien levande. Det är viktigt att förstå vad som lett fram till konflikter och krigsförklaringar – hur ska man annars kunna hindra att det händer igen?

Pennan & Svärdet har varken något köptvång eller medlemsavgift. Du förlorar med andra ord ingenting på att bli medlem. Däremot får du tillgång till en outsinlig källa av all slags militärhistoria och bidrar samtidigt till att dåtidens och dagens militärhistoria hålls levande för kommande generationer.


Med de bästa militärhistoriska hälsningar,

Per-Anders Lundström
Styresman SMB


Intresseklubben Pennan & Svärdet håller militärhistorien levande i Sverige och Finland. Ett exempel på detta är ett flertal bokprojekt med svensk, finsk och rysk/sovjetisk historia där vi har mycket gemensamt. Här har Carl-Fredrik Geust (med ett otal flyghistoriska böcker) fångats på bild tillsammans med ryska lektorn i Historia vid Moskas universitet, Galina Sjebaldina som skrivit boken Karolinska krigsfångar och överste 1. Einar Lyth, som med ryska historikerkolleger bl.a. skrivit boken Vägen till Poltava. Slaget vid Lesnaja 1708, vilka båda utkommit i Pennan & Svärdet.Förmåner

  • Det hyllade militärhistoriska magasinet, (värde 588 kr/år), som inte bara består av bokpresentationer utan har flera spännande och intressanta militärhistoriska artiklar med mycket högt läsvärde.
  • Ditt unika exemplar av Pennan & Svärdet på webben, fylld med intervjuer av ämnesexperter, bildspel och även speciella extraerbjudanden. Beställning eller avbeställning sker med ETT enda klick – superenkelt!
  • Bästa tänkbara militärhistoriska bokurval till synnerligen rimliga priser. Flera av böckerna presenteras med ensamrätt för oss medlemmar i Pennan & Svärdet – de finns varken i bokhandeln eller på Internet.
  • En medlemsservice som fungerar – det skall alltid gå att komma fram på telefon.
  • Militära Filmstudion presenterar intressanta militärhistoriska filmer i varje nummer av Pennan & Svärdet.
  • Ett generöst bonusprogram med 5–10% återbäring.
  • Ett urval av militärhistoriska medlemsresor till ren självkostnad; Normandie, Peking, Vietnam, Verdun – bara för att nämna några resmål.

Du har valt bronspaketet:

Med Tigern på slagfältet Pennan & Svärdet

Med Tigern på slagfältet

Den unge pansarsoldaten Otto Carius överlevde andra världskriget – först på östfronten, sedan på västfronten...

Pennan & Svärdet

Minst 13 ggr/år kan medlemmar i upplevelseklubben Pennan & Svärdet njuta av sin medlemstidning...

Ja tack!

Jag vill gärna bli medlem i upplevelseklubben Pennan & Svärdet.
Jag väljer bronspaketet och får då Med Tigern på slagfältet och det militärhistoriska magasinet Pennan & Svärdet. Jag betalar endast 98 kr (portofritt)! Värde 936 kr.
Jag har läst den enda medlemsregeln nedan och godkänner den.

Personnummer:*


Fyll först i ditt personnummer. Tryck sedan på knappen under, så fyller resten sig i själv automatiskt. Komplettera dina uppgifter innan du klickar på “Skicka” längst ned.

Förnamn:*

Efternamn:*

Postadress:*

Postnummer:*

Postort:*

Land:*

Mobilnr * (för postens sms-avisering):

E-postadress:*

* obligatoriska fält
Självklart lämnar vi aldrig ut dina uppgifter eller e-post till någon annan!